¨

Melodi grand prix med Maribo-møbler

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

Maribo-virksomheden Softline A/S har leveret møbler til Refshaleøen i København, hvor det internationale melodi grand prix finder sted 10. maj.

Om halvanden uges tid får anslået 170 millioner mennesker i hele Europa møbler fra Maribo at se, når de tænder deres fjernsyn og tuner ind på det internationale melodi grand prix. Det skriver folketidende.dk.

Firmaet Softline A/S har leveret møbler til den store begivenhed og har møbler med helt oppe ved scenen, ligesom der vil være stole fra Maribo ved de bedste pladser i de gamle B&W haller på Refshaleøen i København.

 - Møblerne har fået en rigtig god placering, så vi får den bedste markedsføring, og det er vi selvfølgelig rigtigt glade for. Vi har i forvejen en eksport på 85 procent, og det her understøtter os bare. Det er en rigtig god reference, siger Finn H. Sørensen til TV2 ØST.

400 møbler

Samarbejdet med DR kom i stand i kølvandet på det danske Melodi Grand Prix i Boxen i Herning, hvor Softline også leverede møblerne.

- Det er også en stor opgave for os. Der skal bruges i alt 400 møbler både foran scenen, til journalisterne i presserummet og i VIP-området. Vi har hentet en stor del af møblerne direkte fra den store, internationale møbelmesse i Milano, hvor vi udstillede i begyndelsen af april, siger Finn H. Sørensen,

Som tak for samarbejdet er samtlige af Softline A/S' 50 medarbejdere inviteret til generalprøven 10. maj. Derudover skal Finn H. Sørensen også se showet live senere på aftenen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App