¨

Mathias får ja til at gå på en ny skole

Foto: TV ØST

13-årige Mathias Bundgård får nu ja til at begynde på Nordvestskolen, afdeling Ravnsborg i Horslunde på Lolland. Det sker efter længere tids mobning.

​- Jeg er meget glad og lettet over, at det endelig lykkes for at få Mathias ind på en anden skole, siger Mathias' far, Kenni Bundgaard. 

Fulgte søn i skole

Han har gennem længere tid fulgt sin søn Mathias i skole i Nakskov, og opholdt sig i nærheden af skolen imens, Mathias var i skole.

Det sker, efter at Mathias gentagne gange har fortalt, hvordan han bliver mobbet, når han kommer i skole på Fjordskolen i Nakskov.

- Jo, jeg synes da også, at det for meget, men når skolen ikke rigtigt gør noget, så må man jo som forældre gøre noget, lød forklaringen fra Kenni Bundgaard tilbage i december, da han og Mathias første gang stod frem og fortalte om mobningen.

Læs også: Massiv opbakning til mathias efter mobbehistorie

Mathias har skiftet skole tre gange, men lige meget har det hjulpet, har både Mathias og hans far fortalt.

Efter at Mathias stod frem på TV ØST, mente nogle kammerater fra Nordvestskolen, afdeling Stormark, at han skulle starte der, men her fik han at vide, at i den klasse, hvor der var plads til ham, der gik en del elever fra en af hans tidligere skoler, så det mente ledelsen ikke var smart.

Oveerraskede over nyt tilbud

Men nu har familien fået et andet tilbud:

- Vi blev ret overraskede, da vi blev indkaldt til møde på Stormarksskolen i morges, hvor hele ledelsen var til stede. Vi skal derop på fredag klokken 9 for at blive vist rundt, og det virkede som om, at de alle var meget indstillede på at give Mathias en god skolegang

 - Jeg er glad for at få lov til at starte i skole. Selvfølgelig ville jeg allerhelst have begyndt på Stormarksskolen, men når det ikke kan lade sig gøre, så tror jeg på, at det nok skal blive godt, siger Mathias Bundgaard.

 

Mathias Bundgaard har fortalt, at han har oplevet at blive kaldt øgenavne som bøsse og smokey, og han er også blevet slået og sparket.

30:00 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App