Mary’s Diner udfordrer i gigantburger-duel

Et Facebook opslag hos TV ØST har skabt stor efterspørgsel på gigantburgere. Nu skal der laves flere udfordringer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter TV ØST tirsdag slog et indslag op på Facebook om en spisekonkurrence, der involverede gigantiske burgere, så har Mary’s Diner måtte arrangere nye udfordringer til en masse sultne kunder.

- Der er mange, der har ringet. Folk vil komme langvejs fra for at prøve udfordringer, siger Tove, som er ansat hos Mary’s Diner.

Hun siger, at de lige kan følge med i dag, men at der har været godt gang i den.

Den daglige leder af Mary’s Diner, Marianne Andersen, siger, at det er super fedt med så mange sjove kommentarer og så meget opmærksomhed.

- Der har absolut været rigtig, rigtig fedt! Der er ingen tvivl om, at flere har fået sat os på bykortet. Det har gjort alt det, det skulle, selvom det ikke var meningen til at starte med, griner Marianne Andersen.

Idéen opstod af et andet Facebook opslag

Den første konkurrence, som TV ØST fik tilsendt en video af, blev inspireret af et billede, som Marianne Andersen selv havde set på Facebook. Hun slog det op på deres egen Facebook, og derefter tog det fart med delinger om kommentarer.

- Lige pludselig var der 120.000 mennesker, der havde set billede. Da det rundede 80.000, ville vi prøve at lave en konkurrence og spurgte derfor, om nogle var interesseret. Der var så de syv gutter, siger Marianne Andersen.

Og det har nu vakt så stor opsigt i den ganske land, at Marianne har fået forespørgsler på flere konkurrencer.

- Vi gør det igen om tre måneder, og derefter hver tredje måned. Når de fire vindere har vundet, så overtaler vi dem til at være med i en ”Grand Master”-konkurrence, siger Marianne Andersen.

Facebook kogte over

Opslaget, som TV ØST tirsdag offentligjorde, er i skrivende stund blevet delt 872 gange, liket 711 gange og kommenteret hele 860 gange. Der er tydeligvis en overbevisning blandt vores Facebook-brugere om, at de sagtens leve op til udfordringen.

En Facebookbrugere ved navn Andreas Levin Pedersen skriver blandt andet:

- Det var da godt, han fik light sodavand til den der. 

Marianne Andersen byder dem velkommen til at prøve.

- Jeg smiler bare af det. Jeg tænker: ”Kom bare an, hvis du kan spise den her, så giver jeg dig gerne en gratis”, siger Marianne Andersen og griner.

Og fortsætter: 

- Jeg kan godt følge tanken i, at der er mange mennesker her i verden, som ikke har så meget at spise. Men det her er jo en ting, der sker en sjælden gang imellem. Hvis det var til hverdag, så havde vi lavet en aftale med nogle, som har dyr eller på anden måde kan bruge det. Vi genbruger alt, hvad vi kan. Var det hver dag, og vi smed maden ud, så er jeg enig i, at det havde det været madspild, siger hun.

Få dit billede i glas og ramme

Hvis man vinder en af de løbende konkurrencer henover året, så siger Marianne Andersen, at man får sit billede i glas og ramme med en tekst under, hvor man bliver udnævnt til giganternes største madhoved.

Man får en med hjem, og man får en sat op i dineren.

- Så er det klart, at hvis man får færdiggjort både burgeren og fritterne, så får man beløbet, man har betalt tilbage, slutter Marianne Andersen.

Hun tænker, at der skal være en pokal til vinderen af ”Grand Master”-finalen om et år. Måske bliver det en vandrepokal, som også kan stå i dineren, siger hun.