Martin fra Lolland var røget ud af X-Factor: Nu er han tilbage

Han var egentlig røget ud af X-Factor. Men dommer Thomas Blachman fortrød. Derfor er Martin Prytz fra Bandholm tilbage i det store underholdningsprogram.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Han var egentlig røget ud af i DR´s talentkonkurrence.

Dagligdagen var vendt tilbage i Bandholm, hvor han bor. Men så stod Thomas Blachman, den ene af de tre dommere i X-Factor, pludselig foran ham i skolens gymnastiksal, hvor han netop havde afsluttet en terminsprøve.

Scenen i gymnastiksalen udspillede sig fredag aften, da X-Factor rullede over skærmen. Til alles store overraskelse fortalte Thomas Blachman, at han havde fortrudt, at han havde sendt Martin hjem, og nu ville han meget gerne hente ham tilbage til den sidste afgørende udvælgelse på Egeskov Slot på Fyn.

- Det var mærkeligt. Jeg var jo allerede blevet smidt ud en gang, så det var underligt. Og det er vel lidt snyd at få en ekstra chance, når man er blevet smidt ud, fortælller Martin Prytz til TV ØST.

Får oplevelser for livet

Til Ekstra Bladet fortæller Martin Prytz, at han godt vidste, at der skulle komme et kamerahold, men han havde fået at vide at det handlede om noget helt andet. Ikke at Thomas Blachman havde fortrudt. 

Og nu ser Martin Prytz frem til mange store oplevelser. 

- Nu får jeg en masse oplevelser, som jeg aldrig havde fået, hvis ikke Thomas (Blachman  red,) havde givet mig en chance til, siger den unge lollik.