Martin fra Lolland undskylder efter X Factor-premiere

Den unge Martin Prytz fra Bandholm på Lolland vakte opsigt med sin deltagelse i sæsonpremieren på X Factor. Men ikke kun på en positiv måde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

"Han var god, men var det bare mig, der følte, han nedgjorde Lolland lidt?"

"...han skulle lade være med at nedværdige Lolland!"

Sådan lyder nogle af de kommentarer, seere har skrevet på Facebook efter at have set 15-årige Martin Prytz i sæsonpremieren på X Factor.

Her imponerede den unge mand fra Bandholm med sit talent, og dommerne sendte ham videre i konkurrencen.

Men efterfølgende er det ikke kun sangstemmen, som er blevet kommenteret. Flere har reageret kritisk på nogle af de udtalelser, Martin Prytz kom med i programmet.

 

quote  Jeg brugte en masse selvironi, fordi jeg syntes, det gav mig mere karakter. Men der er nogle, som har misforstået det, og det er jeg ked af.

Martin Prytz, X Factor-deltager, Bandholm

 

Her nævnte han sin hjemstavn igen og igen og sagde blandt andet, at der er langt fra Lolland til København, og at der ikke er meget sjov på øen.

Martin undskylder på facebook

Selv mente han ikke noget ondt med sine kommentarer.

- Jeg brugte en masse selvironi, fordi jeg syntes, det gav mig mere karakter. Men der er nogle, som har misforstået det, og det er jeg ked af, siger Martin Prytz.

Han valgte derfor at lægge en undskyldning ud i gruppen Lolland-Falster Lovestorm, hvor han forklarer baggrunden for sin optræden.

"Hej alle. Jeg vil gerne starte med at undskylde, for at have sagt nogle ting på tv om Lolland, som for nogle har virket nedgørende eller stødende. Det har på ingen måde været meningen, at skulle tale dårlig om øen eller os. Alt har været ment som joke, hvor jeg har brugt super meget selv ironi, men jeg kan godt se, at det giver baghjul, og bliver misforstået. Jeg undskylder meget, og vil i al fremtid sørge for ikke, at få sagt noget forkert, hvis jeg møder nogle fra andre steder i verden. Jeg takker også for al støtten og de positive kommentarer omkring min audition."

Efterfølgende har Martin Prytz fået mange positive reaktioner og opbakning på de sociale medier.

- Det betyder meget for mig og varmer helt ind i kroppen. Man bliver selvfølgelig glad, siger Martin Prytz.

Selv understreger teenageren, at han er glad for at bo på Lolland og repræsentere øen i talentprogrammet. 

Hans store drøm er at komme til at leve af musikken, og i første omgang står en X Factor-sejr højst på ønskelisten.