Maribo Seed vokser sig større i Kina

Holeby-virksomheden udvider sin kinesiske organisation med en ekstra sælger og generelt går salget af sukkerroefrø i Østen godt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det går godt for Maribo Seed i Kina og salget af sukkerroefrø udvikler sig så positivt for virksomheden, at de nu udvider sin kinesiske organisation.

-  Vi kom ind på markedet i 2009, via en lille ordre fra British Sugar. Året efter åbnede vi kontor i Harbin i det nordøstlige Kina, som er en af de to regioner, hvor der dyrkes sukkeroer. Senere har vi også ansat en sælger i Xingjiang i det vestlige Kina, hvor den anden sukkerroe-region er. Det har givet os en stærk vækst, og Kina er nu vores femtestørste eksportmarked, oplyser Kevin Knagg, som er Maribo Seeds’ salgschef for nye markeder i en pressemeddelelse.

Derfor har virksomheden nu også ansat en tredje, lokal sælger i Kina.

-  Med vores tre medarbejdere på plads har vi et meget stærkt team, som kender markedet. Og da de alle taler engelsk, har vi også en problemfri kommunikation mellem Kina og Holeby, siger Kevin Knagg.

Frø leveres fra Holeby

I Kina dyrkes der omkring 100.000 hektar sukkerroer. Det svarer til et samlet forbrug af ca. 135.000 pakker frø og Maribo Seed er blandt de førende frøudbydere på markedet.  De lokale frø produceres på fabrikken i Holeby og går via Hamburg og Rotterdam med skib til Kina, hvorefter de bliver solgt til de kinesiske sukkerfabrikker.

Maribo Seed producerer over 100 forskellige roefrøsorter i Holeby og sælger til ca. 30 lande.

 


Nyhedsoverblik