¨

Mand skudt i hovedet i Maribo

Foto: TV ØST

En 43-årig mand blev i nat forsøgt dræbt, da han holdt ind på en parkeringsplads i Maribo. Politiet efterlyser nu vidner.

Politiet søger vidner, efter en 43-årig mand tilsyneladende uden varsel natten til tirsdag blev forsøgt dræbt på en parkeringsplads i Maribo.

Den 43-årige mand blev ramt af et skud i panden. Der er dog heldigvis tale om et overfladisk sår.

Ung mand skød flere skud

Manden kom kort efter midnat ind på parkeringspladsen, der ligger på Margrethevænget, da han så en yngre mand stige ud af en lys personbil, og dernæst skyde flere skud mod ham med en pistol.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Kun det ene strejfskud ramte offeret, og den unge mand tog straks flugten i den lyse bil.

Efterlysning

Søger nu vidner der måtte have opholdt sig i området omkring Margrethevænget i Maribo i tiden op til kl. ca. 00.30 natten til i dag – og som måske oven i købet har set en mindre hvid eller meget lys grå eller gul personbil, der kørte rundt i området. Køretøjet er måske tidligere på aftenen set andre steder i byen.

Også i lørdags blev der skudt i Maribo. Her blev der natten til lørdag med et haglgevær skudt gennem et vindue i stueetagen til en ejendom på Skimminge. Ingen personer blev ramt af skuddet. 

Også her er det knapt med informationer, og her hører politiet også gerne fra personer, der mellem midnat og klokken 2.00 har været i området ved Skimminge i Maribo, og som kan have set noget, der kan relateres til skudepisoden.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App