Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i Lalandia - politiet frygter omfanget af sager

En 40-årig mand er blevet sigtet for flere sager om blufærdighedskrænkelse i badelandet Lalandia.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Flere yngre badegæster i Lalandia er blevet udsat for blufærdighedskrænkelse, efter en 40-årig mand har gramset på dem i badelandet ved Rødby.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

quote Han har haft en finger ind under hendes badetøj

Jesper Andersen Sieck, fungerende politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Først kom det frem fredag, at to piger på otte og 12 år samt en 20-årig ung kvinde onsdag og torsdag blev udsat for blufærdighedskrænkelse. Men manden har ifølge politiet befølt flere personer i Lalandia.

- Vi har fået oplysninger om, at en 11-årig pige er blevet udsat for blufærdighedskrænkelse ved beføling, hvor han har haft en finger ind under hendes badetøj og en finger ved hendes numse, siger Jesper Andersen Sieck, fungerende politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Lalandia
Læs også
Mand anholdt for at gramse på små piger i Lalandia
Lalandia
Læs også
Mand anholdt for at gramse på små piger i Lalandia

Det er moren til den 11-årige, der henvendte sig til politiet og anmeldte manden, efter den førte historie om blufærdighedskrænkelse i Lalandia kom frem.

- Hun har i flere tilfælde været udsat for blufærdighedskrænkelse. Både mor og datter har det efter omstændighederne okay, siger Jesper Andersen Sieck.

Hændelserne skete ifølge politiet onsdag i tidsrummet mellem 12.00 og 14.00.

Blev tilbageholdt af personalet

Manden befølte ifølge politiet de fire personer onsdag og torsdag i den forgangne uge. Det var en badegæst, som torsdag slog alarm til personalet, der tilbageholdt manden, indtil politiet ankom til stedet.

Den 40-årig mand blev afhørt af politiet på stedet og løsladt igen klokken 21.49.

quote Vi har det indtryk af, at han har været om sig

Jesper Andersen Sieck, fungerende politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

I første omgang oplyste politiet, at han kom fra Thisted. Nu viser det sig dog, at manden bor på Asylcenter Avnstrup ved Hvalsø og stammer Iran. Derfor skal Røde Kors, som driver asylcenteret, lave en indberetning af manden.

Mandens mobiltelefon er desuden blevet beslaglagt af politiet og skal undersøges nærmere af politiets teknikere.

- Vi skal undersøge, om han har taget billeder af nogle børn i badetøj, og man er selvfølgelig interesseret i at bekræfte hans adfærd i, hvad der ellers kan være på hans telefon, siger Jesper Andersen Sieck.

Frygter flere sager

Politiet frygter, at manden kan have befølt flere badegæster end først antaget, og derfor opfordrer de folk til at kontakte politiet, hvis man har oplysninger i sagen.

- Vi har det indtryk af, at han har været om sig, siger Jesper Andersen Sieck og fortsætter

- Derfor vil vi meget gerne høre fra andre, for det lyder som om, han først har fået en advarsel om, at han skulle opføre sig ordentligt, uden at man har kendt omfanget. Men da man i virkeligheden finder ud af, hvad han går og laver, så kommer der mere og mere frem.

110326_lalandia_flag.jpg
Læs også
Filmede børn i Lalandia - 44-årig mand idømt halvandet års fængsel
110326_lalandia_flag.jpg
Læs også
Filmede børn i Lalandia - 44-årig mand idømt halvandet års fængsel

Politiet mangler stadig at høre fra forældrene til pigerne på otte og 12 år. De stammer ifølge politiet fra Helsingør. Den 20-årige kvinde har heller ikke henvendt sig til politiet, som opfordrer hende til at kontakte dem.

Manden er ifølge politiet ikke tidligere straffet for blufærdighedskrænkelse, men han har tidligere været indblandet i flere voldsepisoder – dog uden at blive sigtet.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Opdatering
I en tidligere artikel oplyste Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at den 40-årige mand havde haft en finger op i numsen på en 11-årig pige i Lalandia. Politiet har dog efterfølgende præciseret denne udtalelse. Manden rørte pige på hendes numse, oplyser politiet.