¨

Mand amok i Rødby: angriber betjente med køkkenkniv

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

To politifolk måtte trække deres peberspray, da en påvirket mand fløj på dem i raseri. Den 48-årige mand skal en tur i retten fredag.

To betjente var sent torsdag aften ved at komme alvorligt til skade i en lejlighed i Rødby, da de skulle have fat i en 48-årig mand.

En politipatrulje var blevet sendt til Syltholmsparken, da ordensmagten havde fået en anmeldelse om, at "en mand var gået amok og havde knust en rude".

Angriber med køkkenkniv
- Så finder de manden oppe i en lejlighed. Nøglen sidder i døren, og da de går ind i lejligheden, så overfalder han dem med en køkkenkniv, siger vagtchef Ehm Christensen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

- Han farer direkte på dem med en højt-hævet kniv, tilføjer vagtchefen.

Påvirket af spiritus
Heldigvis havde politiet allerede taget deres peberspray frem, inden de gik ind i lejligheden. Så de var klar til at forsvare sig, da manden gik til angreb.

- De får pacificeret ham. Vi mener, han er påvirket af spiritus på grund af hans væremåde. Så vi har taget en blodprøve af ham, siger Ehm Christensen.

Den 48-årige mand er kørt til skadestuen, da han har skåret sin hånd. Politiet vil forsøge at få ham stillet for en dommer i løbet af fredagen og sigte ham for vold mod tjenestemand, fortæller vagtchefen.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App