Målmand bag sejr

Sidste skanse hos Team Sydhavsøerne, Nicolaj Frejlev, diskede op med mange flotte redninger, og så vandt holdet 21-17 over Holte IF hjemme i Rødbyhavn Sportshal.

Søndag eftermiddag skulle Team Sydhavsøerne forsøge at skabe lidt luft til bunden i kampen mod Holte IF.

Publikum i Rødbyhavn Sportshal så to mandskaber, som ikke havde den store succes i angrebsspillet. Men det skal dog også nævnes, at de forsvar stod godt. De få scoringer resulterede i en 10-6 føring til hjemmeholdet efter 1. halvleg.

Billedet var det samme efter pausen. Specielt én mand gjorde forskellen. Nicolaj Frejlev i Team Sydhavsøernes mål var fremragende. To vitale point kom i hus med en 21-17 sejr.