¨

Lolliker går videre i talentprogram

Foto: TV ØST

Karim Abdul og Dennis Pedersen deltager pt i ’Danmark har talent’ på TV2 – og dommerne har for nylig besluttet, at de skal fortsætte i konkurrencen.

Lige nu oplever makkerparret 'Karim og Angelo' fra Lolland en større opmærksomhed end normalt.

Karim Abdul fra Maribo og Dennis Pedersen fra Nakskov er nemlig netop gået videre i programmet ’Danmark har Talent’, som for tiden bliver vist på TV2.

- Det er så fedt. Folk begynder at sige hej til os på gaden, fordi de ved, hvem vi. Det kan være starten på vores karriere, siger Dennis Pedersen.

En fed hobby

Til daglig går Karim Abdul og Dennis Pedersen på HF-uddannelsen i Nykøbing Falster. De begyndte at spille musik for cirka 6 år siden, og det er ikke uden grund, at de valgte at gå den vej.

- Jeg synes, det er en fed hobby at bruge tid på. Bare at lukke alle tanker ude og fokusere på musikproduktionen, det er dejligt, siger Dennis Pedersen.

Skriver om kærlighed

Inspirationen får de fra både danske og internationale kunstnere – og når teksterne skal skrives, er der blandt andet et emne, som skiller sig ud.

- Der er mange, der oplever kærlighed - også den ulykkelige, hvis de for eksempel går fra en kæreste - og derfor tænker vi, at de måske kunne tænke sig at høre mere om det, siger Karim Abdul.

Er du nysgerrig efter at se, hvor langt de to musikere fra Lolland når i konkurrencen, så skal du se med lørdag på TV2.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App