Lolland har bedste offentlige arbejdsplads i Europa

Center for Socialpsykiatri i Lolland Kommune fik torsdag en 9. plads, da Europas bedste offentlige arbejdspladser blev kåret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Torsdag aften fik medarbejderne på Center for Socialpsykiatri i Lolland Kommune et stort skulderklap. Centeret blev kåret til at være den 9. bedste offentlige arbejdsplads i Europa i kategorien "Bedste små og mellemstore arbejdspladser".

Det skriver Lolland Kommune i en pressemeddelelse.

Det er organisationen Great Place to Work, der står bag kåringerne. En anden arbejdsplads i kommunen, Center for Neuropædagogik, fik en placering som nr. 33 i samme kategori.

Social og Arbejdsmarkedschef i Lolland Kommune, Allan Ruders, er stolt over de to priser. 

- De to centre kendetegnes af ledelsens og medarbejdernes fælles brændende passion for at gøre en positiv forskel for borgerne. I den proces bliver der gjort plads til, at medarbejderne er forskellige og kan bidrage med noget særligt hver især, og det er i høj grad dét, der gør de to arbejdspladser så gode, siger Allan Ruders. 

Center for Socialpsykiatri har tidligere deltaget i Great Place to Works undersøgelser. I 2010 blev de kåret som Danmarks bedste offentlige arbejdsplads. I 2011 blev de kåret som Europas bedste offentlige arbejdsplads og fik en samlet 11. plads, og i 2012 fik de en 9. plads på listen over bedste mellemstore arbejdspladser i Europa.