¨

Lolland Falster Lovestorm er blæst hele vejen til Folkemødet

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

Kvinderne bag Facebookgruppen var inviteret til Folkemødet for at fortælle om, hvordan de har skabt en lovestorm.

Der var få tomme stole og gratis øl i glassene i Løsningslaboratioriets telt lørdag aften på Folkemødet.

Læs også: Derfor er TV ØST på Folkemødet

De fremmødte var kommet for at høre om, hvordan man kan vende en folkestemning via sociale medier. Er der nogle, der kan svare på det, er det kvinderne bag Lolland Falster Lovestorm, Anne-Lise Becker og Kirsten Sydendal.

Lolland Falster Lovestorm er navnet på den store reaktion mod TV2's dokumentarserie "Nakskov på Røven". Kærlighedsstormen har samlet over 20.000 medlemmer af en Facebookgruppe, hvor folk deler deres positive historier om området.

Læs også: Proteststorm på TV2
Læs også: Masser af kærlighed til Lolland og Falster
Læs også: Lovestorm indstilles til fællesskabspris

Derfor var Anne-Lise Becker og Kirsten Sydendal sammen med Lolland Kommunes viceborgmester, Henrik Høegh, inviteret til Allinge sammen med en medarbejder fra Facebook og en ekspert i branding.

- Det er meget bevidst, at vi lavede en Facebook-gruppe til Lovestorm, for i en gruppe kan alle ligge ting ind på lige fod, fortalte Kirsten Sydendal til de fremmødte.


Lovestorm buldrer videre

Lolland Kommunes viceborgmester fortalte om, hvordan kommunen også har nydt godt af den massive positive bevågenhed, der har været omkring Lolland og Falster efter Facebookgruppen.

- Vi lokalpolitikere spørger jo os selv, hvordan vi kan gøre opmærksom på vores kommune. Men så kom TV2's dokumentar, og ja... jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Nu ved alle, hvorfor vi er stolte af Lolland og Falster. Det er så fantastisk, sagde Henrik Høegh.

Alle i teltet klappede.

- Og hvad så nu?, spurgte debattens tovholder.

Anne-Lise Becker fortalte, at Lovestorm slet ikke er slut endnu. Den 2. oktober er der Lovestorm-fest på spillestedet Vega i København.

- Ideen er, at alle fra vores område skal tage en københavner under armen og gå til fest, sagde Anne-Lise Becker.

Lovestorm har fået meget opmærksomhed

Kvinderne bag Facebook-gruppen har deltaget i fire debatter under Folkemødet. Overalt, hvor de er kommet hen, har folk hørt om deres digitale kærlighedsstorm.

- Vi er blevet bekræftet i, at vi har gjort det rigtige. Vi kan jo høre, at folk har omtalt os under andre debatter. Nu tager vi en masse gode kontakter med os hjem fra Folkemødet, sagde Anne-Lise Becker.

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App