Lokalliste tilbage på banen

Først var det der, så var det der ikke, men nu genopstår partiet Liberalt Lolland 2013. Det meddeler stifter og listens eneste kandidat Nichlas Steen Andersson.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den skulle være god nok. Liberalt Lolland 2013 (LL2013) vil være at finde på stemmesedlerne til kommunal- og regionsrådsvalget til efteråret.

Partiets stifter Nichlas Steen Andersson lagde ellers projektet ned for en måneds tid siden, men nu vil han altså stille op for LL2013 alligevel.

- Jeg var i god dialog med Kristendemokraterne (KD) og ville have stillet op for dem, men de ville ikke acceptere, at jeg venter barn med min ekskæreste, og min nuværende kæreste venter barn med sin ekskæreste, så jeg kunne alligevel ikke stille op for KD, lyder det fra Nichlas Steen Andersson, der altså i stedet er vendt tilbage til sin egen liste, som primært vil have fokus på at forbedre forholdene for psykiske patienter i regionen.

- Jeg ved godt, at det kan virke komisk, at LL2013 nu genopstår, men jeg vil gerne kæmpe de psykisk sårbare kamp, og det føler jeg bedst, at jeg kan ved at være med, hvor tingene sker. Jeg ville føle, at jeg svigtede de her mennesker ved ikke at stille op, eller hvis de skulle vente yderligere 4 år, før jeg var klar, siger Nichlas Steen Andersson.

Selv psykiatrisk patient

Han har selv været i kontakt med det psykiatriske system. Allerede i 3. klasse fik kan konstateret ADHD og boede i plejefamilie og var på behandlingshjem. I 2008 blev han indlagt på det psykiatriske hospital Fjorden i Roskilde, men blev fejldiagnosticeret, og den kamp han siden har oplevet for at få den rette diagnose og sit liv tilbage, har fået ham til at rette fokus på det psykiatriske område.

- Jeg går benhårdt efter at komme i regionsrådet, men stiller op til både kommunal- og regionsrådsvalget. De fleste politikere har ikke prøvet de her ting på egen krop, men den del kan jeg bidrage med, og det mener jeg er brugbart, siger partistifteren.