Lokal fotograf udtaget til galleri i London

Bundgarnspælene ved Maglehøj Strand skal nu udstilles i på et galleri i London. De er motivet på Threin Ottossens billede, der er blevet udtaget blandt flere tusind bidrag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tidligere på året satte Threin Ottossen en badebro ved Nakskov på verdenskortet, da hun var en af vinderne i en stor international konkurrence for amatørfotografier.

Læs mere: Lokal amatørfotograf vinder i international konkurrence

Nu er det Maglehøj Strand på Lolland, amatørfotografen fra Nakskov får udbredt til et internationalt publikum. Et stort galleri i London har blandt flere tusind bidrag udtaget Threin Ottossens foto af bundgarnspælene ved Maglehøj Strand.

- Som en følgevirkning af badebrosbilledet har jeg modtaget forskellige invitationer fra gallerier og fotokonkurrencer, fortæller hun.

En af de invitationer kom fra 125live Gallery i London. Threin Ottossen sendte i alt 8 billeder ind til konkurrencen, men det er bundgarnspælene, der nu skal udstilles blandt 50 andre billeder og senere publiceres i bogen 125ANNUALBOOK.

- Jeg havde ikke regnet med noget, men blev atter positivt overrasket. Jeg er særligt glad for, at de har valgt et af mine vandbilleder, siger hun.

Et særligt lysende skær

Billedet er taget d. 3. juni klokken 20:45. Solen var på vej ned bag ryggen på Threin Ottossen, hvilket gav et lilla skær på himlen.

- Det er et karakteristisk lysende skær, som jeg synes, vi har så meget af her på Lolland, fortæller hun.

Billedet skal udstilles d. 9. - 20. oktober i London.

- Nu er spørgsmålet, om jeg tager turen derover. Der må kigges på finanserne, siger Threin Ottossen.

 Du kan læse mere om 125live her.

Herunder kan du se billedet af en badebro ved Hestehoved Strand på Lolland. Blandt 170.000 indsendte billeder slap det gennem nåleøjet i Sony World Photography Award og fik en andenplads i gruppen Denmark and Iceland.

threin_ottossen_badebro.jpg
Foto: TV2 ØST

Foto: Threin Ottossen

 

play
Chuck Lam

Henning Becker blev i dag begravet: - Han var min far nummer to

play
Kennt Webersen fra Vipperød

Kennt Webersen er ledig fleksjobber – får det ene afslag efter det andet

play
Søren Skotte

Politiet begejstret for transportministers forslag om flere stærekasser