Lig er identificeret: Det var 18-årige Tobias

Sidste fredag fandt politiet et lig i Nakskov Indrefjord. Fingeraftryk har nu slået fast, at der er tale om 18-årige Tobias Elkjær Pedersen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sidste fredag meddelte politiet, at man havde fundet en druknet i Nakskov Indrefjord.

Nu viser det sig, at der er tale om 18-årige Tobias Elkjær Pedersen fra Vestlolland. Det skriver Folketidende.

quote Der er ikke noget i den obduktion, der er foretaget, der antyder, at der er sket en forbrydelse, siger politikommissær Steen Von Würden til TV ØST.

Steen Von Würden, politikommissær, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Det er fingeraftryk, der har fastlagt identiteten, skriver avisen på sin hjemmeside.

Afgik ved druknedøden

Tobias’ mormor, Annie Elkjær siger til Folketidende, at familien blev kontaktet af politiet, som kunne fortælle, at Tobias var afgået ved druknedøden.

Politiet fastholder, at der ikke er tegn på, at Tobias Elkjær Pedersen har været udsat for en forbrydelse:

- Der er ikke noget i den obduktion, der er foretaget, der antyder, at der er sket en forbrydelse, siger politikommissær Steen Von Würden til TV ØST.

Politi: Han kan have siddet fast i vandet

Ifølge politikommissæren kan der være sket det, at han er faldet ned i vandet og ikke har kunne komme op ved egen hjælp. Området, han blev fundet i, er ved noget å-lignende vand ved indrefjorden, hvor der gror en del siv.

- Langs den kanal, han blev fundet i, ligger en grussti, og på den anden side af kanalen er der en græssti. Det er et sted, mange anvender, når de skal fra et sted til et andet i Nakskov, siger Steen Von Würden.

Politikommissæren kalder sagen trist, og fortæller, at man nu skal have afsluttet de sidste afhøringer i sagen, som derefter afsluttes.

Fundet af Tobias Elkjær Pedersen