¨

Landets bedste gymnasielærer er fra Maribo

Foto: TV ØST

Kasper Pagh Ditlevsen fra Maribo er blevet kåret som Danmarks bedste gymnasielærer blandt 657 personer.

Danmarks bedste gymnasielærer er fra Maribo. Det står klart, efter at Kasper Pagh Ditlevsen har vundet dagbladet Politikens Undervisningspris.

Prisen fik han onsdag, og torsdag blev han fejret af en dundrende klapsalve på Maribo Gymnasium. Det skriver folketidende.dk.

Kasper Pagh Ditlevsen blev valgt blandt 657 kolleger fra hele landet, og han er blevet indstillet af hele syv forskellige.

Her kan du se nogle af begrundelserne:

Kasper bruger alternative metoder for at få os elever til at forstå og huske begreber og personer inden for samfundsfag. Han gør det spændende at lære, og hans timer er klart de timer jeg er mest tilstedeværende i. Han formår at formidle undervisningen på en spændende og anderledes måde, hvor vi unge mennesker kan relatere til emnet. Jeg har lært meget af Kasper og jeg føler mig kamp klar til at skulle til eksamen når som helst i materialet, det sidder på rygraden!
Charlotte Nymann

Jeg flipper altid ud når jeg møder en mur, og føler at det stof jeg er igang med er svært. Under vores AT forløb, følte jeg mig helt væk i kilder, metoder og viden. Kasper håndterede min frustration, og fik mig hurtigt tilbage på sporet. Jeg endte endda med at få 12.
Rebekke Christensen Paaske

Personligt er en af mine yndlings ting i Kaspers timer, at det stort set altid er styret af en eller anden form for kreativ tilgang; om det er skattejagt efter politiske udtalelser, skuespil om familieformer, paneldebatter, rap eller bare de mest syrede eksempler på det økonomiske kredsløb. Kaper fejler aldrig med at fange sine elever.
Sif Stokholm

Kasper er en super god og en virkelig entusiastisk lærer. Man lærer hurtigt af ham, da han selv rigtig gerne vil lære os ting. Han har et højt fagligt niveau inden for samfundsfag, som også gør at hans elever får lyst til at lære.
Sara Ranthe

Det var da også især den unge samfundsfagslærer kreativitet, der gjorde, at det blev ham, der løb med sejren.

'Der, hvor han virkelig imponerer, er ved den kreativitet, han lægger for dagen, når det gælder undervisningsformerne,' lød det i begrundelsen.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App