¨

Lalandia fortalte ikke om stor ombygning

Foto: TV ØST

Feriecenteret Lalandia i Rødby gør ikke nok for at fortælle kunderne om en stor ombygning, mener kunder. Ombygningen lukker delvist det populære badeland.

Feriecenteret Lalandia modtager i disse dage hård kritik, for ikke at have informeret godt nok om en storstilet ombygning af badelandet.

Det skriver BT.

- Det var så den juleferieoplevelse, der blev ødelagt. For flere måneder siden blev vores to feriehuse booket, og der stod intet om, at mere end halvdelen af AquaDome (Vandlandet, red.) ville være lukket ned og spærret af, skriver en bruger på Trustpilot ifølge avisen.

Andre gæster fortæller om kaotiske forhold i den resterende, åbne del af badelandet, hvor alt for mange mennesker er klemt sammen på for lidt plads – og hvor en række vandrutsjebaner er lukket.

Lalandias administrerende direktør, Jan Harrit, beklager, at kunderne har fået dårlige oplevelser. Han understreger dog, at ombygningen tydeligt fremgår af feriecenterets hjemmeside under nyheder. Samtidig understreger han, at de mest populære vandrutsjebaner har udvidede åbningstider, mens arbejdet står på.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App