Lalandia er et hit Blå Mandag

Lige nu springer konfirmanderne ud. Og det nyder Lalandia i Rødby godt af. Mange konfirmander vælger nemlig Lalandia, når de skal fejre Blå Mandag

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I disse uger træder en masse unge mennesker ind i de voksnes rækker. Konfirmanderne springer nemlig ud i hobetal. Og efter en dag med gaver, god mad og de nærmeste, vælger konfirmanderne at tilbringe den traditionsrige, Blå Mandag hos Lalandia. Det skriver Lalandia i en pressemeddelelse. 

Indtil videre har omkring 1.300 konfirmander købt en pakkeløsning hos Lalandia. De giver dem adgang til alle aktiviteterne på feriestedet i Rødby, en frokost og aftensmad.

-Mandag den 26. maj er indtil videre den dag med størst tilslutning. Her er der tale om et ”lukket arrangement”, hvor kun konfirmander og et par enkelte forældrerepræsentanter har adgang. Det er jo en kæmpe dag for de unge mennesker, og vi er meget glade for at kunne byde dem velkommen i vores trygge rammer. Pakkeløsningen gør, at de frit kan benytte sig af alle vores aktiviteter, blandt andet Aquadome og biograf, fra kl. 10.00 om formiddagen til lukketid. Når sulten melder sig, er der også sørget for det, og vi slutter af med fest om aftenen med DJ. Vi glæder os meget til at give de unge mennesker en fantastisk dag, siger centerdirektør Karsten Juhl.

Det er stadig muligt at tilmelde sig Blå Mandag hos Lalandia. Du kan se mere på Lalandia.dk.