¨

Kritik af nyt plejefirma i Lolland Kommune aftager

Pleje Plus overtager den private hjemmepleje i Lolland Kommune.

Utilfredsheden var stor, da Lolland Kommune i februar valgte at skifte leverandør af privat hjemmepleje. Nu er noget af kritikken dog forstummet.

Tilbage i februar blev der demonsteret mod Lolland Kommunes beslutning om at droppe det lokalt forankrede firma Lev Vel som leverandør af privat hjemmehjælp. I stedet overtager Pleje Plus fra Nykøbing Falster.

En af arrangørerne bag demonstrationen var social- og sundhedshjælper Sara Christensen. Hun er nu kommet ned på jorden igen.

- Jeg er ikke så frustreret længere. Nu har jeg jo fået et nyt job, og jeg kan fortsætte med at arbejde med de borgere og kolleger, jeg er vant til, siger Sara Christensen.

Hun og en del af hendes kolleger fra Lev Vel har nemlig fået tilbudt job hos Pleje Plus. Dermed kan de altså fortsætte med at servicere borgerne på Lolland, som i høj grad også i fremtiden vil møde velkendte ansigter.

- Det bliver stort set de samme medarbejdere, fordi vi ansætter dem, som er uddannede og passer ind hos Pleje Plus, fortæller firmaets direktør Lena Løve Jensen.

Lolland Kommune valgte Pleje Plus blandt andet fordi, det sparer millioner af kroner. Men selvom firmaet leverer billigere service, er kvaliteten i top, lover direktøren.

- Det kan jeg 100 procent garantere. Vi har nogle stordriftsfordele, fordi vi opererer i flere områder. Derudover arbejder vi i bestemte hold på en måde, som sparer kilometer på landevejene, siger Lena Løve Jensen.

Pleje Plus overtager en del af den private hjemmepleje  i Lolland Kommune den 1. maj og resten den 1. juni.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App