Kommunedirektør frikendt for seksuelle injurier

Retten i Nykøbing Falster har torsdag frikendt an direktør i Lolland Kommune for at komme med seksuelt krænkende udtalelser om en tidligere kollega.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Retten i Nykøbing Falster har i dag sat punktum i en sag mod Lolland Kommune. Den afskedigede social- og psykiatrichef, Dorte Olsen-Kludt, havde sagsøgt sin tidligere Klaus Marius Hansen, der er direktør for arbejdsmarked, ældre, social og sundhed for injurier.

blandt andet skulle Klaus Marius Hansen have sagt, at "hun har kneppet med en kollega" og være kommet med andre seksuelle udtryk, men det fandt retten altså ikke bevis for, at han havde udtalt.

Sikker forklaring i retten

”Klaus Marius Hansen har afgivet en sikker og troværdig forklaring, som der ikke efter bevisførelsen er grundlag for at tilsidesætte. Det er således ikke på tilstrækkelig vis godtgjort, at Klaus Marius Hansen har udtalt sig som anført i Dorte Olsen-Kludts påstande, hvorfor han frifindes.” lyder det blandt andet i dommen.

I en pressemeddelelse skriver Lolland Kommune, at den er tilfreds med afgørelsen.

- Vi er meget glade for den klare afgørelse, siger kommunaldirektør Thomas Knudsen.

- Det har hele tiden været vores opfattelse, at sagen i virkeligheden handlede om noget andet, nemlig utilfredshed med, at medarbejderen var blevet afskediget.