Køleskabsdrab i landsretten i dag

Østre Landsret i Nykøbing Falster behandler i dag sagen om Mette Bønnelykke Herholdt, som blev dræbt i 2010 og siden opbevaret i et køleskab i 2 år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den makabre sag om drabet på Mette Bønnelykke Herholdt skal endnu engang for retten. I dag tirsdag er det Østre Landsret i Nykøbing Falster, der tager hul på sagen den 40-årige kvinde, der forsvandt på Lolland i december 2010. Det skriver folketidende.dk.

2 år senere dukkede liget af hende op i et køleskab i Arninge på Sydvestlolland, og hendes 44-årige samlever blev efterfølgende anholdt, tiltalt og dømt for drabet. I byretten fik han 13 års fængsel, men både han og anklagemyndigheden ankede dommen straks.

Hævede hendes pension

Den 44-årig ekskæreste har nægtet sig skyldig i drabet, men har tidligere forklaret, at han fjernede liget af Mette Bønnelykke Herholdt, efter at hun i december 2010 ifølge ham døde en naturlig død. Udover drab er han tiltalt for at bedøve Mette Bønnelykke Herholdt med et morfinlignende præparat og bagefter stoppe svælget på hende med papir og putte en platikpose over hovedet på hende.

I byretten kom det i øvrigt frem, at den 44-årige mand modtog Mette Bønnelykke Herholdts førtidspension i mere end 1 år efter hendes død.

Der forventes dom i sagen onsdag.