Knivstikkeri ved kræmmermarked - politiet efterlyser mistænkt

Da en 29-årig mand ikke har meldt sig selv efter knivdrab ved Døllefjelde-Musse Marked fredag aften, efterlyses han nu offentligt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Artiklen er opdateret:
Politiet fortæller søndag aften, at den drabsmistænkte mand er anholdt. Derfor er hans navn og billede nu fjernet fra artiklen her.

Politiet sætter nu navn og foto på den mand, som mistænkes for det dødelige knivstikkeri fredag aften ved Døllefjelde-Musse Marked.

Lørdag fortalte politiet, at de havde en formodning om, hvem manden var, og de opfordrede ham til at melde sig selv. Men det har han ikke gjort, og derfor kommer politiet nu med en offentlig efterlysning.

Læs også
Mand død efter knivstikkeri - Politiet opfordrer gerningsmand til at melde sig
Læs også
Mand død efter knivstikkeri - Politiet opfordrer gerningsmand til at melde sig

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser en 29-årig mand. Han er mistænkt for drab begået på parkeringsarealet ved Døllefjelde-Musse markedet den 13. maj 2022. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Den efterlyste mand beskrives som: Mand, 29 år, 182 cm høj, mørkt hår, mørkt fuldskæg på gerningstidspunktet. 

Poplyser, at man ikke selv skal forsøge at tage kontakt til den mistænkte. I stedet skal man ringe til politiet på telefon 114, hvis man har oplysninger om, hvor han kan befinde sig.

Har en relation til hinanden

Det var en 32-årig mand, som blev stukket ned på parkeringspladsen fredag aften lidt efter klokken 18.00. Han blev fløjet til behandling på Rigshospitalet, men afgik ved døden lørdag.

Den 32-årige mand boede i Nykøbing Falster, og han har en relation til den mistænkte gerningsmand. De er dog ikke i familie.

Læs også
Knivstikkeri på Døllefjelde-Musse Marked: Politiet efterlyser vidner til drabsforsøg
Læs også
Knivstikkeri på Døllefjelde-Musse Marked: Politiet efterlyser vidner til drabsforsøg

Kræmmermarkedet ved Døllefjelde-Musse varer fra torsdag til søndag. Det er en af årets største begivenheder på Lolland og trækker normalt mere end 100.000 gæster til fordelt på de fire dage, det varer.

Mest læste

play
calina-2

Kvinder går utrygge hjem fra byen - nu har fire gymnasiepiger opfundet en løsning

play

Fare for sammenstyrtning på fjernvarmeværk efter eksplosion

play
Skælskør politi

Politi massivt til stede i Skælskør

play
Louise og Vega

Louise mistede sin datter - nu har hun en bøn til alle pårørende

Se flere