¨

Knivstikkeri i Nakskov er med al sandsynlighed banderelateret

Politiet regner med, at knivstikkeriet i Nakskov i går er en del af en verserende bandekonflikt i området Foto: Phillippa Maigaard - TV ØST

En 19-årig mand blev i går aftes slemt skadet af flere knivstik i Nakskov. Politiet tror, at knivstikkeriet er en del af en verserende bandekonflikt.

To unge mænd på 19 og 20 år blev i går aftes ramt af knivstik i en kiosk på Tårsvej i Nakskov, og kort forinden blev en gruppe maskerede mænd set løbe ind i kiosken.

Og politiet regner med, at knivstikkeriet er en del af en verserende bandekonflikt i området. Det fortæller vicepolitiinspektør Jan Schmidt fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Vi går ud fra, at det er en del af bandekonflikten, for vi kan se, at der er personsammenfald med tidligere hændelser i området, siger han.

- Det betyder, at hele vores efterforskning intensiveres omkring det område, men vi holder også andre muligheder åbne. Vi er ikke 100 % sikre på, at motivet ligger der, men vi hælder meget til, at det er den vej, vi skal gå.

Den 20-årige mand, der blev ramt af knivstikkeri blev udskrevet fra sygehuset i går, mens det stod anderledes skidt til med den 19-årige. Han blev ramt af flere knivstik i låret og blev opereret i nat.

- Han var faktisk rimelig ilde tilredt, fordi der var ramt nogle steder, hvor det bløder rigtig meget. Men gudskelov, så fik vores folk på stedet standset blødningen, siger Jan Schmidt. 

Læs også En 19-årig mand er indlagt efter knivstikkeri i Nakskov

Hører gerne fra vidner

Politiet har gennemført deres tekniske undersøgelser på stedet nu, og de har afhørt en række vidner. Men de hører alligevel gerne fra personer, der kan have oplysninger i sagen.

- Hvis der er nogen i lokalområdet, som har set eller hørt noget eller ved noget, så må de gerne rette henvendelse til os. Vi skal nok fordele alle oplysninger, der kommer ind, uanset om de er relevante eller ej, siger vicepolitiinspektøren.

For få dage siden anholdt politiet en person i Nakskov og en person i Nykøbing Falster som et led i deres aktion mod bandekonflikten. Det er grupperne Mongols og Satudarah, der ikke kan enes.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App