¨

Knivrøveri i Netto - nu søger politiet vidner

Kort efter åbningstid lørdag morgen blev Netto i Maribo forsøgt røvet af to personer bevæbnet med kniv Foto: Google Street View

Politiet søger nu vidner til et røveri, der fandt sted lørdag morgen i Netto på Lolland. Her kom to mænd ind i butikken og truede en ansat med kniv.

Lørdag morgen var Netto i Lollands Centret udsat for et røveri.

Lige efter, at butikken var åbnet klokken 07.00, kom to mænd ind i butikken, som truede sig til adgang til et pengeskab, hvor de stjal et kontant beløb.

Den ene røver truede med en kniv og slog en ansat i ansigtet. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i deres døgnrapport.

Efter røveriet forsvandt gerningsmændene fra stedet på hver sin cykel.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, 28-32 år og 180 cm høj.

Han talte engelsk med delvis dansk/gebrokkent accent, udtalte af og til ord og sætninger på flydende dansk. Han havde sorte Nike joggingbukser og sort hættetrøje med teksten "#BLACK HOOD" og handsker på og var maskeret op til øjnene.

 

B: Mand, 28-32 år.

Lys i huden og med lyst hår, blå øjne og lyse øjenbryn. Han talte engelsk med delvis dansk/gebrokkent accent, udtalte af og til ord og sætninger på flydende dansk. Han havde en grå hættetrøje med tekst "los angeles78" på ryggen med tre hvide stjerner på hætte og grå joggingbukser m. hvide striber i siden og handsker på.

Se mere

Politiet hører fortsat gerne fra evt. vidner, der har bemærket noget usædvanligt eller har oplysninger til sagen. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App