¨

Knæk Cancer: Nu er stafetten sendt af sted

Foto: TV ØST

Søndag eftermiddag blev blomsterstafetten til fordel for Knæk Cancer officielt sat i gang. Kajakroer René Holten Poulsen blev første mand til at donere 15 kroner med et billede.

I Bordershop Arena i Maribo kunne kajakroer René Holten Poulsen søndag eftermiddag tage allerførste selfie med Knæk Cancer-blomsten og dermed sætte den velgørende stafet i gang.

I dag sender TV ØST – sammen med de syv andre TV 2-regioner nemlig vores blomsterstafet ud i landet.

- Jeg har to døde bedsteforældre, som er døde af kræft, men ellers har jeg ikke noget forhold til det, andet end, det er en forfærdelig sygdom , sagde René Holten Poulsen i dag til TV ØST, inden han for alvor gab blomsterstaffen videre i omgivelserne til 1. divisionskampen i herrehåndbold mellem Team Sydhavsøerne og Tønder.

Nu er det meningen og ikke mindst håbet, at blomsterstafetten bliver delt rundt i hele regionen og at seerne derude leger med.

Hver gang stafetten deles i de følgende dage, giver det nemlig 15 kroner til Knæk Cancer, som HTH Køkkener sponsorerer. I skrivende stund fører TV ØST faktisk stafetten over de andre TV 2-regioner med en indsamling på 420 kroner.

- Der er jo også et konkurrenceelement i det og det kan jeg jo godt lide, fortæller René Holten Poulsen.

Du kan følge stafettens vej og billeder nonstop på TV 2's hjemmeside lige her.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App