Kendt danser holdt foredrag om mobning

MIN HVERDAG: Foreningen BMI Brikken afholdt tirsdag et arrangement, hvor blandt andre danseren Silas Holst gav et foredrag om mobning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den kendte danser og skuespiller Silas Holst var blandt oplægsholderne, da et foredragsarrangement om overvægtige børn blev afholdt i Maribo Hallerne tirsdag d. 18. august.

Bag arrangementet "Børns kamp mod overvægt og mobning" stod BMI Brikken, der er en almennyttig forening for overvægtige og tidligere overvægtige, deres pårørende samt andre personer, der sympatiserer med foreningens formål. 

Formand Gitte Haack har sendt os billeder fra aftenen. Klik på galleriet for at se danser og skuespiller Silas Holst, som holdt foredrag om mobning, læge Pia Müller, der holdt foredrag om overvægt samt et par billeder af publikum, der var yderst veloplagte, og gav masser af klapsalver til de tre foredragsholdere. Den sidste foredragsholder var Gitte Haack selv. 

Pausen benyttede utallige af publikum på at få en ‘selfie’ med Silas Holst (på billedet = to kvinder fra h.h.v. Nykøbing F. og Maribo)

Torsdag den 20. august holder BMI Brikken samme foredragsarrangement i Rønnede Hallen - dørene åbnes kl. 18.30 og første foredrag er kl. 19.00