Kamphund stukket ihjel

Længere tids nabostridigheder i Stokkemarke på Lolland resulterede lørdag i, at en kamphund blev stukket ihjel af vrede forbipasserende til et hundeslagsmål.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et hundeslagsmål og længere tids nabostrid i Stokkemarke endte lørdag med, at en kamphund blev stukket ihjel af vrede vidner og naboer.

Forud for knivstikkene var kamphunden hoppet ud af et vindue i ejerens hus og ifølge politiet bidt sig fast i ryggen på en anden og mindre hund, der blev luftet af sin ejer ud for ejendommen.

Hundeslagsmålet tiltrak hurtigt en større gruppe naboer og forbipasserende. Moren til ejeren af kamphundene forklarer, at en af dem først forsøgte at stikke en rive i munden på kamphunden og efterfølgende stak den i halsen med en kniv. Derudover blev hun, ifølge sin egen forklaring, både sparket og truet af flere af de forsamlede.

Ifølge politiet har ejeren af kamphunden også en anden hund og har tidligere været anmeldt for ikke at have styr på sine hunde. Kamphunden døde kort efter knivstikkene i halsen. Den anden hund blev kørt til behandling hos dyrlægen.