To journalister til pressemøde med Ruth

Der var brygget kaffe og bagt kage til ca 200 journalister og fotografer, men på grund af forvirring omkring det udsendte pressemateriale dukkede kun to journalister op til Ruth Evensens pressemøde om bogen "Ruth - det er ik' slut".

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Borgerne i Bandholm har været flinke og forstående, men pressen har kørt en regulær hetz mod os i Faderhuset.

Sådan sagde Ruth Evensen ifølge folketidende.dks reporter til et pressemøde, der blev afholdt mandag eftermiddag på Bandholm Hotel på det nordlige Lolland.

Kun Birgitte Andersen fra lokalavisen og BTs reporter mødte frem til pressemødet om Ruth Evensens nye bog.

I dag var der så igen pressemøde. Denne gang mødte "en lille håndfuld" reportere op. TV2 ØST var inviteret, men troede som mange andre reportere, at den nye pressemeddelelse var en fejl, fordi der sjældent afholdes hele to pressemøder i forbindelse med udgivelsen af en bog.

Anna Bruhn fra Forlaget Reform, der udgiver bogen i 10.000 eksemplarer, fortæller, at det er Ruth Evensens mand, der ejer forlaget. Men Anna Bruhn afviser, at pengene fra bogsalget - prisen er 299,00 pr. bog - skal gå til Faderhuset, der lige nu befinder sig i en dyb økonomisk krise.

På pressemødet mandag beskyldte Ruth Evensen ifølge journalist Birgitta Andersen fra Lolland-Falsters Folketidende medierne for at være ansvarlige for Faderhusets krise.

- Der er sket en bevidst og planlagt tilsvining af Faderhuset i den danske presse, sagde Ruth Evensen ifølge Birgitte Andersen.

Læs mere om det sparsomt besøgte pressemøde her:

http://folketidende.dk/ruth-evensen-taler-ud