Jæger hjalp ikke Minna

En jæger var mandag indkaldt som vidne i sagen om Minna Dahl Michelsen, der blev efterladt og døde i et sumpområde på Lolland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Samme dag som Minna Dahl Michelsens ene ben gled ned i et hul og sad fast, mødte en jæger den kvinde, der var sammen med hende.

- Hun spurgte ikke om hjælp, og jeg tilbød den heller ikke, sagde jægeren i Retten i Nykøbing Falster i går, mandag. Det skriver Folketidende.

Kvinde spurgte om genvej

Den 49-årige kvinde, der var sammen med Minna Dahl Michelsen er tiltalt for ikke at have gjort tilstrækkeligt for at hjælpe hende.

Manden forklarede, at han er med i en jægerforening i området, og at han var ude og fodre fasankyllinger om morgenen d. 20. juli, da han blev opsøgt af kvinden.

Hun spurgte om genvej til sin bopæl på Nystedvejen, men jægeren sagde, at det var der ikke.

Læs også: Tiltalt for at efterlade døende kvinde i solen

I en halv time snakkede de, og undervejs fortalte kvinden, at hendes veninde sad fast med sit ben i dyndet nede ved Flintinge Å syd for Nagelsti ved Nykøbing Falster.

Ville hente skovl og grave Minna fri

Jægeren vidste, hvor det var og fortalte i retten, at det er et meget sumpet område.

- Når vi er på jagt dernede, så er der altid én, der sidder fast til over gummistøvlerne, sagde han ifølge Folketidende.

Kvinden fortalte, at hun ville hente en skovl, så hun kunne grave veninden fri.

Jægeren mente, at der var styr på situationen.

- Jeg kunne have tømt min bil og kørt derned. Det gjorde jeg ikke, men det skulle jeg nok have gjort, sagde han ifølge Folketidende.