¨

I Maribo vil man invitere fremmede på en bid mad

Foto: TV ØST

I anledningen af byens 600 års jubilæum vil Lolland-Falster Lovestorm og et skandinavisk måltidskoncept få indbyggere til at invitere indenfor.

Når Maribo på Lolland i år fylder 600 år som handelsby, kommer gæsterne ikke til at gå sultne hjem. Står det til lokale ildsjæle, bliver der nemlig rig mulighed for at spise hos de byens indbyggere, lyder det i en pressemeddelelse.

Et nyt samarbejde mellem Maribo Byjubilæum, Lolland-Falsters Lovestorm og et skandinavisk måltidskoncept skal få indbyggere og spisesteder i Maribo til at invitere på lokale madoplevelser med det formål at dele de gode historier om Maribo.

- Vi ønsker, at åbne byen for besøgende og give dem mulighed for at træffe lokale i deres hjem. Mange turister vil også gerne trække nogle af dem, der bor i byen og høre om livet her. Som vært kan du ved at servere et måltid mad få gæster på besøg og have spændende samtaler over bordet, siger Susan Daniels fa Maribo Byjubilæum.

Søger værter
Ifølge iværksætter Metteliva Henningsen fra Eatincommon.com i Skandinavien leder de lige nu efter værter, der vil invitere indenfor i gemakkerne

- Man knytter bånd med folk, når man deler et måltid. Grunden til så mange sidder alene er, at der mangler anledninger til at mødes.  Her er en oplagt anledning til at fejre byen og møde nye mennesker, siger Metteliva Henningsen. 

Du kan læse mere om projektet her. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App