¨

I aften bliver det afgjort: Vinder René Holten sportspris?

Foto: TV ØST

Når DRs årlige sportsgallashow lørdag aften løber over skærmene, er Mariboroeren René Holten Poulsen en af tre, der kan vinde den prestigefyldte B.T. Guld pris.

Kajakroer René Holten Poulsen kan måske lade sig hylde for sine fantastiske resultater i 2015 endnu engang, når DRs store sportsawardshow lørdag aften løber af stablen.

Han er blandt de tre, der er nomineret til den prestigefyldte pris B.T. Guld. De to andre i feltet er ishockeymålmand Frederik Andersen, der har haft en stor sæson i NHL sidste år, og så er orienteringsløber Maja Alm indstillet for sine tre gange VM-guld.

René Holten Poulsen, der kommer fra Maribo, vandt i 2015 to gange VM-guld og to gange EM-guld, og han er også indstillet til Årets Sportsnavn ved det store show i Herning.

Kollegerne stemmer

B.T. Guld er en speciel pris, fordi det er andre professionelle sportsudøvere, der stemmer - heriblandt fodboldspiller Nicklas Bendtner, cykelrytter Jakob Fuglsang og anfører på kvindelandsholdet i håndbold Line Jørgensen.

Mariboroeren er ikke den eneste her fra regionen, der bider negle op til det store show. 19-årige Andreas Ingvordsen fra Dragsholm Svømmeklub er indstillet i kategorien Fidusbamsen, som gives til 'et ungt menneske, der – både på og uden for banen – og tager ansvar for at skabe et godt idrætsmiljø i samspil med andre unge'.

Det store show begynder klokken 21 og sendes på DR1.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App