Hund død efter hundebid (Video)

Muskelhund angriber igen. Denne gang var muskelhunden spærret inde bag et hegn hos sin ejer. Alligevel lykkedes det hunden at presse sit hoved ud gennem hegnet og sætte tænderne i en anden hund.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Karina Jakobsens hunds blev skamferet af en muskelhund, da de gik forbi en havelåge.

- Jeg når slet ikke at reagere. Hunden drejer hovedet og så sidder Amstaffen lige i ansigtet på ham og min hund den skriger som en vild, siger Karina Jakobsen.

Det gjorde Karina Jakobsen også, så ejeren kommer ud og sparkede Amstaffen til den gav slip.

Vi har desværre ikke kunne komme til at tale med ejeren af amstaffen i dag.

Se hele TV2 ØSTs indslag om angrebet herunder:
[video:video_mangler:090910_hundedrab.flv]

- Det er meget dramatisk. Til sidst slipper hunden min hund og der får jeg set, hvilke skader den har gjort på min hund. Den har flækket næsen og omkring øjnene på den har den også haft fat, fortælle Karina Jakobsen.

Dyrlægen vurderer, at Karina Jakobsens labrador er bedt tjent med at blive aflivet.

Amstaffen blev i dag beslaglagt af politiet og nu skal den undersøges af en dyrlæge.

-Der er to muligheder, enten påbud om mundkurv og holde den inde på ejendommen eller så er det aflivning, siger Vicepolitikommissær ved Lokalpolitiet i Nakskov, Mikael Smed.

På TV2 Øst har vi det seneste halve år fortalt om syv hundebid på mennesker og dyr. Politikere har foreslået, at forbyde kamphunde, men det mener Karina Jakobsen ikke er løsningen.

-Jeg synes, at man skal have et kørekort til en kamphund lige som til bil og man skal gå til prøver og se om man er egnet til at have sådan en hund, siger Karina Jakobsen.

Selvom det gik rigtig galt, så kan Karina Jakobsen ikke lade være med at tænke på, at det kunne være gået endnu værre.

-Jeg tænker, at hvis det havde været min søn, der havde gået og svinget med armene, så havde det været ham det var gået ud over og det er forfærdeligt at tænke på, siger Karina Jakobsen.

De seneste fem år har politiet i vores landsdel påbudt aflivning af to aggressive hunde.