Hostel i Sakskøbing vinder pris for socialt ansvar

På Danhostel i Sakskøbing behandler de alle medarbejdere ens – også dem, der er i beskyttet beskæftigelse. Og det modtog de en pris for i lørdags.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Alle medarbejdere på Danhostel i Sakskøbing skal føle, at de bidrager med noget, uanset om de arbejder fuldtid, eller om de af en eller anden grund har en førtidspension og er på hostellet i beskyttet beskæftigelse.

Og derfor modtog Danhostel i Sakskøbing lørdag en pris for deres Corporate Social Responsibility (CSR) – på dansk kaldet deres sociale ansvar. Prisen blev uddelt på Danhostels landsmøde i Ebeltoft.

Alle er lige

Danhostel i Sakskøbing fik prisen, fordi de behandler deres medarbejdere både værdigt og ligeværdigt, og fordi der er ”god stemning og hjemlig atmosfære på stedet, hvor alle uanset evne har betydningsfulde opgaver”.

Det skriver det lokale hostel i en pressemeddelelse.

- Vi har en komplet flad struktur, hvor jeg som daglig leder ikke er ”mere” end den udviklingshæmmede medarbejder, der starter dagen med to timers Ramasjang i Pejsestuen, før han går i gang med sine opgaver, siger centerleder Janne Hansen i pressemeddelelsen.

- Vi værdsætter humor og masser af grin, og vi forener det sociale med at være en benhård og professionel virksomhed, der vækster hvert år, slutter hun.