Lolland

Holger Schou tager fire år mere som borgmester på Lolland

Holger Schou Rasmussen tager fire år mere som borgmester.

Holger Schou Rasmussen (S) tager endnu en periode som borgmester i Lolland Kommune. 

Over de næste par dage vil han forsøge at skabe en konstituering med Venstre, Dansk Folkeparti, Din Stemme og SF. 

Parterne mødes onsdag klokken 13.00 for at forhandle videre, men det bliver med Holger Schou Rasmussen for bordenden. 

quote Det eneste, der ligger fast det er, at jeg bliver borgmester

Holger Schou Rasmussen (S), borgmester, Lolland Kommune.

- Vi er blevet enige om, at vi vil fortsætte de kommende dage med at se om vi kan finde sammen de partier her i en konstitueringsaftale, siger Holger Schou Rasmussen.

- Vi har sat de næste tre dage af til at arbejde med det her, og så håber vi, at vi når i mål med noget, som er brugbart for os alle sammen, og at vi kan lykkes med den brede konstituering, så vi kan holde en sikker politisk hånd under Lolland Kommune de næste fire år, siger han og fortæller, at parterne nu vil gå hjem og sove. 

De har ikke aftalt andet, end hvem der skal have borgmesterposten de næste fire år, fortæller han.

- Vi har slet ikke snakket nogen som helst poster, det eneste, der ligger fast det er, at jeg bliver borgmester, siger Holger Schou Ramussen. 

Venstres Tine Vinther Clausen vil endnu ikke ind på, hvad partiet regner med at få ud af at gå med i en bred konstituering.

- Vi har sagt ja til, at vi vil sætte os ned og snakke sammen i nogle dage, og jeg ved jo ikke, hvad der kommer ud af dem snak, men det er jo altid godt at tale sammen, og som Holger Schou Rasmussen lige har sagt, så kan det jo godt være, at der er nogle der går ud af rummet igen, det kan vi jo ikke vide, siger Tine Vinther Clausen.

0 % optalt
Opdateres om 3:00
    DEL: