Holger Schou Rasmussen: Intet kan forhindre Femern-forbindelsen nu

Intet kan stoppe Femern-forbindelsen nu. Sådan lyder det fra en glad Holger Scou Rasmussen, efter miljøordførere i forligskredsen i dag både har gjort projektet billigere og udskudt sluttidspunktet for den nye forbindelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 - Der kan ikke være mere skepsis på den danske side nu, siger Holger Schou Rasmussen (SOC. DEM.), Borgmester i Lolland Kommune, om de nye planer for Femern-forbindelsen. 

 Der er intet, der kan forhindre Femernbælt-forbindelsen, siger Holger Schou Rasmussen

I dag kom det frem, at trafikordførere i forligskredsen har besluttet, at de vil udskyde et eventuelt sluttidspunktet på byggeriet indtil 2028, men samtidig gøre projektet 7 milliarder kroner billigere. 

- Først og fremmest så er det her en fantastisk nyhed. Vi har bakset med, at vi var i tvivl om, hvorvidt Femern-forbindelse ville blive til noget. Men nu har man gjort projektet billigere. Jeg kan kun se en forhindring for, hvornår vi kan komme igang med byggeriet, og det er den tyske miljøgodkendelse, siger Holger Schou Rasmussen (SOC. DEM.) til TV ØST. 

For Holger Schou Rasmussen (SOC. DEM.) kommer det ikke som en overraskelse, at byggeriet bliver forsinket. 

- Det vigtigste er, at vi har slået et kæmpe søm gennem myten om, at Femernbælt-forbindelsen er i fare. Der er intet, der kan forhindre Femernbælt-forbindelsen nu, og det er sådan set noget, som vi skal glæde os over, siger Holger Schou Rasmussen.