Heftig trafik mod Døllefjelde: Denne vej skal du tage

Døllefjelde-Musse Marked melder om kødannelser på flere kilometer fredag formiddag. Arrangørerne opfordrer derfor bilisterne til at tage vejen mod markedet fra Nykøbing Falster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Store Bededag skinner solen over Døllefjelde-Musse Marked, hvor det forventes at over 100.000 kommer til at lægge vejen forbi de kommende dage.

Traditionen tro, betyder det også langt flere biler på vejene mod det legendariske marked, og fredag formiddag melder arrangørerne om en tæt trafik og kødannelse på helt op til otte kilometer fra Sakskøbing mod Døllefjelde.

- Vi har et ryk ind på vores marked lige nu, og det er normalt med kødannelser, men inden for kort tid er der styr på det, har politihjemmeværnet lovet os, fortæller formand for Døllefjelde-Musse Marked, Leif Chortzen.

Han fortæller også, at der fra Nystedvejen mod festivalstemningen til gengæld ingen kø er.

- Det er bedst, at køre fra Nykøbing Falster og så ad Nystedvejen. Der kommer en lille omkørsel ved Øster Toreby, men den er ikke lang og den fører hurtigt og direkte til Døllefjelde, lyder opfordringen.

Ifølge formanden skulle den lange kø af bilister hurtigt stilne af og parkeringen skulle tilsyneladende glide som smurt.

- De kører ind ad fire indgange i nord og to i syd, så der er ingen problemer. Der er solskin og blå himmel og alle vil gerne herned lige nu, men vi er også klar til at tage imod, siger Leif Chortzen.

Døllefjelde Musse-Marked fortsætter til og med søndag.