¨

Gudstjeneste blandt påskelam

Der var gudstjeneste blandt påskelam på Knuthenlund i dag

02:25

På Knuthenlund Gods ved Stokkemarke havde de i dag inviteret til en ret så usædvanlige påskegudstjeneste. Præsten stod og prædikede i en stald fyld med næsten 900 søde påskelam.

1 af 2

Påsken byder på mange forskellige traditioner. På Knuthenlund Gods har de startet en helt ny; påskegudstjeneste i en stald fyldt med påskelam.

Det er ikke hver dag, man hører et ”mææhhh” under en gudstjeneste. Ikke desto mindre var det tilfældet i dag, da Knuthenlund Gods havde åbnet op for stalden til en påskegudstjeneste blandt 900 påskelam.

Omkring 50 var mødt op for at høre præstens prædike, der netop handlede om Jesus’ sidste dage på jorden og om hans genopstandelse påskemorgen.

Det er ejeren af Knuthenlund, Susanne Hovmand-Simonsen, der stod bag arrangementet.

- Det er ikke alle, der er gode til at gå i kirke i dag, og jeg synes, det her kærlighedsbudskab, som også ligger i påsken kunne være sjovt og prøve at bringe ind på gården sammen med dyrene, siger hun.

 ”Første gang”

Sognepræsten fra Stokkemarke, Peder Riis Kistrup, havde da heller aldrig talt Guds ord i en stald fyld med grise, lam og kalve.

- Det har bestemt være en oplevelse, fordi folk har været meget engageret. Vi har lavet en gudstjeneste på utraditionelvis, men vi har haft kerneelementerne med fra en traditionel gudstjeneste, fortæller han.

Han har dog prøvet at prædike på en strand og i en skov, og Peder Riis Kistrup udelukker da heller ikke, at han kunne finde på at gøre det igen til næste år.

For hvis man spørger Susanne Hovmand-Simonsen, så kommer der en påskegudstjeneste igen til næste år.

- Jeg tror vi skal gøre det igen til næste år. Det synes jeg. Det må blive en tradition, siger Susanne Hovmand-Simonsen.

Der er masser af aktivikter på Knuthenlund Gods hele påsken. Du kan se meget mere HER.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App