Groft overfald på taxichauffør

En taxitur udviklede sig dramatisk for chauffør Palle Hansen. Ifølge ham blev han overfaldet af en kunde, der slog ham i hovedet og truede med at slå ham ihjel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Palle Hansen er stadig ved at komme sig efter sin sidste taxitur.

- Jeg troede, at jeg skulle dø, siger Palle Hansen, der kører for Taxa Lolland.

Søndag morgen klokken 5 kørte han nattens sidste tur, da 2 mænd på 28 og 32 år ville køres fra Maribo til Hillested på Lolland.

Da de kom frem til Hillested, ville den ene passager ifølge Palle Hansen ikke betale. Derefter begyndte den 28-årige passager at true ham.

- Prøv at kigge mig i øjnene, sagde han. Bagefter slog han mig i hovedet med knytnæveslag, siger Palle Hansen.

Palle Hansen flygtede ud af taxien og løb mod et hus. Men den 28-årige løb efter og overfaldt ham med et kosteskaft.

- Han sagde, at nu skulle jeg dø, siger Palle Hansen.

Den anden af passagererne, en 32-årig mand, ringede herefter til politiet. Da de kom frem til stedet, blev den 28-årige mand anholdt.

- Vi anholder den 28-årige, fordi det er tydeligt, at taxichaufføren har været udsat for et eller andet. Det, der blev sagt med knytnæveslag og kosteskaft, ser umiddelbart ud til at være det, der er sket, siger John Andersen, der er vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Den 28-årige blev taget med til lokalpolitiet i Nykøbing Falster, hvor han blev afhørt. Han blev dog løsladt igen søndag morgen klokken 7.00, men er nu sigtet for vold.

Han risikerer en bøde eller fængselsstraf på op til 3 år.

[video:videonode:219224]