Gratis festival i Nakskov

Høje toner og tunge beats. I dag løb Nakskov Sommerfestival af stablen bag Nakskovs gamle ungdomshus.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

25 bands, 40 frivillige og bunkevis af ildsjæle. Det er opskriften bag, hvorfor Nakskov Sommerfestival for fjerde år i træk kan afholde en fuldstændig gratis koncert for interesserede koncertgængere.

-          Det udsprang af, at jeg selv elsker at gå på festival, men det er bare så dyrt. Derfor er hele arrangementet i dag gratis. Hvis jeg kan hjælpe til mig at sætte Nakskov på landkortet, så det kan blive opfattet som et sted, hvor der er god musik og god kultur, så er det win win for alle, siger arrangør af Nakskov Sommerfestival, Jesper Ejrup.

 Lokale ildsjæle

Jesper Ejrup kommer selv fra Nakskov. Han har også sørget for, at halvdelen af alle de bands, der spiller i løbet af dagen, kommer fra lokalområdet.

-  Grundtanken bag Nakskov Sommerfestival er at vise, hvor meget supertalent - og jeg bruger ordet supertalent - for jeg mener det virkelig, som kommer hernede fra og som er hernede, siger han.

Arrangementet varer hele dagen og hele natten. Flere oplysninger om spilleplaner, bands m.v. kan ses på deres facebookside ved at følge dette LINK.