Gæsterne strømmer til Knuthenborg Safaripark

Forlystelsesparker landet over døjer med faldende besøgstal, men i Knuthenborg Safaripark kan de nærmest ikke få armene ned. Flere og flere tager turen til den lollandske attraktion.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En ny strategi har givet pote for Knuthenborg Safaripark. I forhold til samme tidspunkt sidste år har 12 procent flere i år besøgt attraktionen på Lolland.

- Det er sindssygt godt. Vi er rigtig, rigtig glade. 20.000 flere besøgende, det kunne ikke være bedre, jubler den administrerende direktør Christoffer Knuth.

Knuthenborg har fokus på mere sjov og ballade. Legelandet er udvidet markant og en helt ny vandlegeplads er åbnet, så man får en kombination af et sommerland og en safaripark. Det gør ifølge direktøren Knuthenborg mindre sårbar overfor det lunefulde danske sommervejr end andre forlystelsesparker.

- Når det er rigtig varmt, er det fint for folk at være i vandlandet. Det er lige så godt som at være på stranden. Når det er lidt koldere, og der kommer én af de store byger, vi har haft i år, kan man sidde i sin bil og se på dyr og få en god oplevelse, konkluderer Christoffer Knuth.

Direktøren afslører, at flere nye attraktioner er på vej til næste år, hvor han forventer en lignende fremgang i besøgstallet. På sigt håber Knuthenborg Safaripark at øge antallet af årlige gæster fra de nuværende godt 200.000 til 270.000.