¨

Frivillige ildsjæle renoverer legeplads

Foto: TV ØST

MIN HVERDAG: Mandag mødte 25 store og små mennesker op i Nakskov Indrefjord og hjalp med at pynte på legepladsen.

Der blev kørt med sand, lagt fliser og luget ukrudt til den helt store guldmedalje, da 25 store og små mennesker mandag mødte op for at renovere legepladsen ved Nakskov Indrefjord.

Projektet var arranget af den nu lukkede forening Nakskov Legepark. Foreningen har gennem det sidste år forsøgt at samle penge ind til en ny legepark i Nakskov. Tilslutningen var dog for ringe og med den nye park i forbindelse med Byskolen er behovet ikke så stort. 

Foreningens penge gik til renovering

Foreningen havde dog allerede nået at indsamle penge, og dem skulle børnene i Nakskov ikke snydes for. Derfor var det med god hjælp fra sponsorer og frivillige mandag muligt at pynte lidt på indrefjordens legeplads.

Christina Skov fra foreningen Nakskov Legeplads, skriver på facebook:

"I dag mødte 25 store og små mennesker op i Indrefjorden og hjalp med at pynte lidt på legepladsen. Det har været en fantastisk sjov dag. Stor tak til hver og en. Tak til alle sponsorer. Stark for fliser. Peter Suhr for sand. Dem fra Nordlunde for træ, kano/kajak er indkøbt for indsamlet penge,  Og som en overraskelse Martin Apostel Rommel for sandwich. Til alle børn i Nakskov nyd pladsen, leg og vær glade. Det er jeg, tak for i dag."

Vores seer Ib Mogensen - ØSTHOLDET - har sendt os videoen fra arbejdsdagen, hvor der også var plads til leg:

01:41 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App