Føler sig snydt af autoophugger: Skrotbil solgt videre

Gunnar Kristensen fra Lolland føler sig snydt. Han afleverede sin bil til skrot, fordi den minder ham om hans afdøde kone, men nu kører en ny ejer rundt i bilen

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

72-årige Gunnar Kristensen fra Øster Karleby ved Nakskov føler sig snydt. Han afleverede sin ladvogn til skrot, fordi den minder ham om hans afdøde kone, men nu viser det sig, at autoophuggeren ikke har skrottet bilen som aftalt, men har solgt den videre til en anden mand fra lokalområdet.

- Det er svindel, synes jeg. Rent ud sagt. Den skal ikke køre mere, når jeg har minder om, at jeg kørte i den med min kone. Derfor skrottede jeg den, siger Gunnar Kristensen.

Det er to uger siden, at Gunnar Kristensen afleverede bilen til skrot hos Nakskov Skrot og Genvinding. Han fik en skrotningsattest og 3.000 kroner, så han burde være sikker på ikke at se bilen igen, men de seneste to dage har hans pårørende mødt bilen i Nakskov, hvor den kører på nye nummerplader.

Politiet undersøger nu sagen med hjælp fra Miljøstyrelsen. Miljøstyrelsen har i dag sagt til os, at det ikke er tilladt at sælge en bil videre, når der er lavet en skrotningsattest.

Ejeren af Nakskov Skrot og Genvinding siger i dag til TV2 ØST, at bilen er solgt videre ved en fejl, og at han beklager. Han vil nu købe bilen tilbage og få den skrottet.

Det håber Gunnar Kristensen, at han kan stole på.

- Når jeg forlanger, at min bil skal skrottes, så skal den skrottes. Den skal ikke ud at køre igen.