¨

Fodboldspiller smidt ud af klub efter vold

Foto: TV ØST

Ny Kappel Boldklub på Lolland har valgt at ekskludere den 31-årige fodboldspiller, som efter en kamp i weekenden slog en modspiller i ansigtet.

En 31-årig fodboldspiller må se sig om efter en anden klub at spille i. Tirsdag aften hasteindkaldte bestyrelsen i Ny Kappel Boldklub 07 på Lolland til møde og besluttede at smide det 31-årige medlem ud af klubben.

Årsagen er, at han efter en kamp i weekenden mod B. 1990 slog en modspiller i ansigtet, og den slags vil klubben ikke finde sig i.

- Bestyrelsen ønsker at sende et klart budskab om, at det ikke tolereres, og de tilbageblevne spillere er orienteret om beslutningen, og at holdet trækkes omgående, hvis noget tilsvarende skulle gentage sig, lyder det i en pressemeddelelse fra klubben.

Manden afsonede i forvejen en dom ved hjælp af en fodlænke og er tidligere dømt for vold, og derfor blev han varetægtsfængslet for episoden i weekenden.

- Under normale omstændigheder var han aldrig blevet fremstillet, og der var måske kun blevet en lille voldssag ud af det. Men i og med at han har den fortid, som han har, så har han jo ikke lært noget af det, der er sket. Vi kan ikke have, at man går rundt og opfører sig sådan. Derfor tog vi det med stor alvor og valgte at køre sagen hele vejen igennem, lød det efter episoden fra vagtchef hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi Jens Frederiksen til Ritzau.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App