¨

Femern-forbindelse giver forventning om huspris-stigninger

Foto: TV ØST

Boligsalget er gået i stå over hele landet, og det har det efterhånden været i et godt stykke tid. Men i Rødbyhavn er de positive. Her forventer man husprisstigninger på grund af opførslen af den nye Femern-forbindelse.

Forventningerne er høje i Rødbyhavn. Både indbyggere og ejendomsmæglere forventer at opførslen af den nye Femern-forbindelse vil få huspriserne til at stige.

Forbindelsen over Femern Bælt bliver enten det hidtil største broprojekt i Europa eller verdens længste tunnel. Et byggeri, man forventer vil kræve 5.000-10.000 stillinger. Mange vil blive indkvarteret i såkaldte Femern Bælt Camps.

Men hos ejendomsmægleren EDC Kok og Mandrup, der ligger i Rødbyhavn, regner man med, at mange vil vælge at bo i eget hus i stedet. Og man forventer derfor at huspriserne vil stige inden for de næste 2-3 år.

- Forventningerne er selvfølgelig store. Lige nu er der 5000 indbyggere i Rødby og i Rødbyhavn, og vi forventer at der skal arbejde 5-8000 arbejdere på broprojektet når vi er i fuld gang, siger Frank Lynge, ejendomsmægler hos EDC Kok og Mandrup i Rødbyhavn.

Ejendomsmægleren har allerede solgt to bygninger med tilknytning til projektet og flere er undervejs.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App