Fem personer omkommet i brand i Nakskov

Fire mindre-årige børn og en voksen person er fundet omkommet ved en brand i en villa på Mosevej i Nakskov, oplyser politiet kort før klokken 16 lørdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag aften klokken 22.17 modtog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse om, at der var brand i en villa på Mosevej i Nakskov.

Det viste sig, at branden var meget omfattende og udviklede sig så hurtigt, at det ikke var muligt at redde fem personer ud, der befandt sig på første sal i villaen. Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse. 

- Det har endnu ikke været muligt at identificere de fem omkomne, men politiet har en formodning om deres identitet. Der er tale om fire mindreårige børn og en voksen person, oplyser vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen. 

En person er kommet til skade ved branden og er indlagt på hospitalet til behandling for brandskader. Den pågældende er uden for livsfare.

- Politiets efterforskere arbejder fortsat med undersøgelser på brandstedet sammen med brandteknikere og retsmedicinere for at få fastlagt, hvad der var årsag til branden. Der er foreløbig intet, der peger i retning af en forbrydelse, siger Søren Ravn-Nielsen.