Fantastisk åbningsweekend sætter rekord

25 procent – så mange flere gæster besøgte Knuthenborg Safaripark i åbningsweekenden, der var præget af det flotte forårsvejr.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Allerede 45 minutter før porten blev slået op lørdag klokken 10 holdt de første gæster parat i køen for at være de første gæster i sæson nummer 45 i Knuthenborg Safaripark, skriver safariparken i en pressemeddelelse.

Klokken præcis 10 kørte den første gæst ind og siden fulgte en lang strøm af gæster i et antal, der lang overgik selv de mest optimistiske forventninger.

- Det har været en super, super perfekt åbnings weekend, siger Susanne Ptak, salgs- og marketingchef i Knuthenborg Safaripark.

Da Knuthenborg lukkede portene søndag aften og besøgstallet blev gjort op viste tallene, at der havde været 25 procent flere gæster på besøg end i en normal åbningsweekend. Det er rekord for en åbningsweekend og lover godt for den kommende sæson i Safariparken.

Målsætningen er 25.000 flere gæster i Knuthenborg end sidste år, hvor det samlede besøgstal var 222.000 gæster.

- Vejret var perfekt, og vi er rigtig glade for at have fået en god start på sæsonen. Det lover godt og betyder meget for os alle at komme så godt i gang, siger Susanne Ptak.

Det milde og varme forårsvejr har sat sit smukke præg på Knuthenborg, hvor de fleste træer er sprunget ud og græsset flottere og grønnere end længe set.

Knuthenborgs store nyhed Congo Splash, der er Danmarks højeste, længste og stejleste vandrutsjebane, er snart klar til at give publikum de første Splash – det sker fra 10. maj.