¨

Familier til ofre i dødsbrand takker offentligheden

Foto: TV ØST

De efterladte til ofrene i dødsbranden i Nakskov den 30. januar - hvor fire børn og en voksen mand omkom - takker nu offentligheden for den massive støtte.

- Vi vil gerne have lov til at udtrykke vores dybeste tak.

Sådan indledes et takkebrev fra familierne til de omkomne i dødsbranden i Nakskov den 30. januar.

Ved branden omkom fire børn og en forældre i en brand i en villa.

Siden har støtte strømmet imod familierne til de pårørende. Dels har en støtte-indsamling indsamlet et større pengebeløb til de efterladte, dels er der doneret møbler til ejeren af huset, hvor branden fandt sted - og det er strømmet ind med blomster til familierne.

Nu bliver det svære at komme videre, skriver familierne i brevet, der er lagt på støtte-indsamlingens facebookprofil. Indsamlingen lukker i løbet af natten til onsdag, og har i skrivende stund indsamlet mere end 150.000 kroner. Du kan finde facebook-siden her.

- Der findes ikke ord, der kan udtrykke, hvor stort et tab, det er for alle de familier, der er blevet ramt af det her – ej heller den rute, som vi skal tage for at komme hen på den anden side, hvor vi kan smile igen, skriver familierne i brevet.

Branden i huset den 30. januar blev startet af et olielys i entreen, der i løbet af få minutter spredte sig til husets førstesal, hvor børnene lå og sov. En voksne mand omkom i et forsøg på at redde børnene.

Læs familiernes takkebrev herunder:

 

Vi vil gerne have lov til at udtrykke vores dybeste tak. I denne kæmpe sorg, der re faldet han over os som en tung dyne. Vi er alle meget overvældede over den store hjertevarme og sammenhold, som folk har vist os fra nær og fjern.

Der findes ikke ord, der kan udtrykke, hvor stort et tab, det er for alle de familier, der er blevet ramt af det her – ej heller den rute, som vi skal tage for at komme hen på den anden side, hvor vi kan smile igen. Men det har været fantastisk at se al den hjertevarme… alle de lys, der blev tændt … alle de mange blomster, der lå i kirken eller kom hjem til os eller som blev lagt på Mosevej… Alle de penge, der er blevet samlet ind og møbler og ting og sager til Lars, så han kan få sig et nyt hjem. Men for pokker det bliver svært

Thomas, Freja, Casper, Tobias og Viktor vil blive et kæmpe savn.

Fra familierne.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App