Familiefar: Vi er dybt taknemmelige

Jimmy Jinon Christensen og hans familie blev vækket tidligt fredag morgen af en medarbejder fra Skovcentret. Hun advarede familien mod en brand hos naboen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En voldsom brand hærgede fredag morgen et sammenbygget hus på Riegelsvej i Nakskov. En medarbejder fra Skovcentret opdagede branden og slog alarm. Hun bankede familien op i den ene del af det sammenbyggede hus klokken cirka halv seks. Her bor Jimmy Jinon Christensen med sin kone og to børn på henholdsvis et år og 2 et halv år.

- Vi blev buldret op og fik hurtigt hele familien ud af huset. Jeg prøvede at løbe om bagved for at slukke ilden, der havde fat i vores træskur, men den havde allerede godt fat. Og min vandslange var taget af flammerne, fortæller han.

I hans del af det sammenbyggede hus er der en del røg- og sodskader.

Slap heldigt

- Men det er ingenting i sammenligning med vores nabo, hvor huset er delvist nedbrændt. Vi er sluppet meget billigt, slår Jimmy Jinon Christensen fast - og tilføjer, at familien har det godt og er ved godt mod.

Han slår fast, at det kunne have været gået grueligt galt, hvis ikke det havde været for medarbejderen fra Skovcentret, der vækkede familien.

- Vi er dybt taknemmelige. Jeg nåede lige at råbe tak til hende, inden hun skulle videre på sin vagt. Jeg ville gerne have haft muligheden for at sige ordentligt tak. Desværre ved jeg endnu ikke, hvem hun er, siger Jimmy Jinon Christensen.