Erhvervsdrivende udnytter Pokémon-dillen

Lokale erhvervsdrivende forsøger at lokke flere kunder til med det populære spil Pokémon Go.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De seneste dage har mange gået rundt med næsen i mobilen. De leder nemlig efter de små figurer som også kendes som pokémons.

Ude i virkeligheden kan pokémon-jægerne finde og fange de små populære dyr i spillet Pokémon GO.

Det har lokale erhvervsdrivende nu set en god idé i at udnytte. I Horbelev på Falster har den lokale købmand lavet et opslag på facebook, hvor han inviterer folk til at kigge forbi hans forretning, så de kan hjælpe med at fange pokémons.

- I går aftes var der over 30 personer, der gik rundt i byen for at fange pokémons, så det er en hurtig dille. Vi kan se det går stærkt, og at det både er unge og ældre, der samler. Og så håber vi selvfølgelig, at folk køber en lille ting med. Det er jo en del af opmærksomheden, siger Joachim Hansen, som er købmand i byen.

Fang pokémons i Knuthenborg

I Knuthenborg Safaripark udenfor Maribo har de også set en fidus i at lave et arrangement for de ivrige pokémon-jægere.

På fredag har parken arrangeret en Pokémon Go-safari, hvor deltagerne kan vinde præmier i forskellige konkurrencer. Konkurrencer, som alle sammen går ud på at finde og fange Pokémons.

- Vi har jo set, hvordan det har grebet om sig – både hernede, men også i resten af landet. Så vi håber at kunne give en unik oplevelse til de mange Pokémon-fans. Og så håber vi at se nogle smil hos børn og forældre, der har fået en særlig oplevelse, siger Nicolaj Thomas Truelsen, som er pressechef i Knuthenborg Safaripark.

Arrangementet foregår på fredag, hvor man kan deltage i konkurrencen ved at uploade billeder af pokémons på Instagram med hashtagget #knuthenborg og #knuthenborgpokemon.